Microsoft en Adobe patchen bugs

No comments

Recent zijn fouten in Internet Explorer en Adobe Flash aangetroffen waarmee virusschrijvers schadelijke software konden uitvoeren op pc’s na het bezoeken van een website. Door de software bij te werken met de laatste patches kunnen sites zoals Facebook weer veilig met deze software bezocht worden.

In het verleden waren plug-ins zoals Flash en Java vrijwel noodzakelijk om bepaalde websites goed te kunnen bezoeken. Zo was Flash nodig om bewegend materiaal zoals video’s te kunnen weergeven. Inmiddels heeft HTML (dit is de taal waarin websites zijn geschreven) zich zo ver ontwikkeld dat plug-ins steeds minder vaak nodig zijn. Hiermee wordt het internet weer een stukje veiliger.

Wij adviseren om in eerste instantie uw webbrowser zonder plug-ins zoals Java en Flash te gebruiken. Mocht blijken dat een website dan echt niet goed bezocht kan worden; installeer dan de plug-in.

suncomp-wpMicrosoft en Adobe patchen bugs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *