Web- en mail hosting premium

Afspraak Maken 020 716 2626

Suncomputers web- en mailhosting

Wij bieden premium hostingdiensten aan voor uw website en e-mailverkeer. U brengt bij ons uw domeinnaam onder en wij verzorgen voor u een vlekkeloze werking en ondersteuning.

De hostingdiensten van Suncomputers onderscheiden zich door de zeer uitgebreide en persoonlijke ondersteuning. U kunt zeer dynamisch bij ons een pakket op maat samenstellen bijvoorbeeld een combinatie tussen IMAP en exchange mailboxen. Onze servers hebben de hoogste garanties en er worden dagelijks backups gemaakt. Tenslotte werken wij met premium software zoals Microsoft Exchange server en Spamexperts.

Spamvrije e-mail

U kunt kiezen tussen IMAP- of Microsoft Exchange e-mail afhankelijk van uw wensen en eisen. Zelfs een combinatie is mogelijk. Onze e-maildiensten worden altijd uitgerust met een professioneel Spamfilter van Spanexperts. De filters van Spamexperts voorzien u van een spamvrije mailbox en zorgen er tevens voor dat u een goede “spamrating” heeft als u naar anderen e-mail verstuurd. U kunt er dus op rekenen dat uw e-mail aankomen.

  • Onbeperkte opslag

    Onze premium hosted Microsoft Exchange dienst biedt u onbeperkte opslag van e-mail. U kunt onbeperkt groeien en hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw mailbox te groot wordt.

  • Eigen virtuele server

    Bij Suncomputers kunt u ook terecht voor afname van een virtuele server op maat. Informeer bij ons voor de mogelijkheden en een vrijblijvend advies.

Kosten

Suncomputers web- en mailhosting 10 GB met vijf IMAP mailboxen

12,50

/per maand

CONTACT

Suncomputers web- en mailhosting 10 GB met vijf IMAP mailboxen

7,50

/per maand

  • Korting in combinatie met één of meer Microsoft Exchange mailboxen
CONTACT

Suncomputers Hosted Exchange mailbox instap met 7 GB opslag

10,-

/per maand

  • per mailbox
CONTACT

Suncomputers Hosted Exchange mailbox premium onbeperkte opslag

17,50

/per maand

  • per mailbox
CONTACT
suncomp-wpWeb- en mail hosting premium