Hosted telefonie (VOIP)

Afspraak Maken 020 716 2626
  • Verlaag uw telefoonkosten

    VoIP staat voor Voice over IP. Dit is een techniek waarmee over het internet gebeld kan worden. Voordelen hiervan is de zeer uitgebreide functionaliteit – namelijk een zeer uitgebreide telefooncentrale – en lage kosten. Onze belkosten liggen minimaal 30% lager dan KPN.

  • Met VoIP kunt u in hogere kwaliteit bellen

    De kwaliteit van de gesprekken is uitstekend en beter dan ISDN. Dit komt omdat wij werken met een dedicated internet verbinding naar uw locatie met uitgebreide kwaliteitsgaranties. U kunt al uw wensen altijd met ons bespreken en laten doorvoeren. Dit zit inclusief in het onderhoudscontract.

Hosted Telefonie Office

Met Suncomputers Hosted Telefonie Office huurt u een virtuele telefooncentrale waarna u een zee aan mogelijkheden krijgt voor uw kantoor. Hosted Telefonie Office bevat alle functionaliteit welke een klein bedrijf nodig heeft. De oplossing is hierdoor snel en dus goedkoop in te richten.

Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten (per medewerker). Daarom biedt Hosted Telefonie Office onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag in de maand per medewerker.

Als u ook een internetverbinding bij Suncomputers afneemt krijgt u daarnaast gereserveerde bandbreedte voor uw spraakkanalen. Hiermee realiseren wij voor u uitstekende gesprekskwaliteit.

De voordelen en functies van VoIP

Voordelen Functies
Kostenbesparing | Verwacht meer, betaal minder Keuzemenu | ontvang uw klanten in een professioneel keuzemenu
Betrouwbaarheid | De zekerheid van zorgeloos bellen Doorschakeling | schakel eenvoudig oproepen door naar keuze
Een netwerk | Het geluid van een nieuwe generatie Tijdsconfiguratie | Doorschakeling of bericht buiten werktijd
Locatie onafhankelijk Voicemail
De kracht van telefonie in de Cloud
Hogere Kwaliteit | Kwaliteit in alles wat we doen

Kosten

De kosten van VoIP hangen voornamelijk af van het aantal werkplekken en de gewenste functies. Voor onbeperkt bellen rekenen wij per maand een vast bedrag. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar Suncomputers 020 716 2626.

suncomp-wpVOIP