Systeem en netwerkbeheer

Suncomputers kan het beheer van uw server(s) volledig op zich nemen zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Wij kunnen zowel bij u op kantoor als op afstand helpen om uw bedrijfsnetwerk te optimliseren

Systeembeheer op Kantoor Systeembeheer op Afstand

Een zorg uit handen. In goede handen.

Bart heeft mijn geluidsprobleem perfect en supersnel opgelost. Maar wat ik ook heel prettig vond is dat hij mijn oude pc goed heeft bekeken en geanalyseerd. Hij is daardoor niet alleen een stuk sneller geworden, maar ik weet nu ook dat ik voorlopig geen nieuwe hoef aan te schaffen, maar hooguit de harde schijf hoef te vervangen.

Henk Noort

Nieuwe computer aangeschaft die Niels bij ons heeft geïnstalleerd. Hij heeft alle bestanden keurig overgezet en bleef aanwezig tot alles perfect werkte. Door zijn kundigheid hebben wij nog e.e.a. kunnen leren. De combinatie van vakmanschap, serviceverlenig, vriendelijkheid en nazorg verdienen zeker vermeld te worden.

Hans

Zeer goede dienstverlenging, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen

Accountant Almere

Na een storing kun je gegarandeerd snel en goed weer over je computer beschikken. Ik vergelijk een organisatie voor computerhulp met een garage. In deze zin: Van het binnenste van een auto heb ik ook geen verstand. Vertrouwen is voor mij enorm belangrijk bij het onderhoud, reparatie en nieuw aanschaffen van zowel pc als auto. Computerdoc is in dit opzicht voor mij heel transparant en heel goed mee te communiceren.Zelfs mijn computer is daardoor in deze jaren meer begrijpelijk geworden. Dus mijn aanbeveling is: snel, goed en betrouwbaar.

Tessa

Wij voeren onze werkzaamheden o.a. uit in Almere Amsterdam Lelystad Bussum Naarden Huizen Muiden

Partnerbedrijven

suncomp-wpSysteembeheer