Systeem en netwerkbeheer op kantoor

Afspraak Maken 020 716 2626

Systeembeheer / netwerkbeheer

Iedere medewerker heeft andere programma’s en tools nodig om zijn werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Suncomputers kan helpen bij het inrichten van werkplekken voor uw gebruikers tevens kunnen wij hulp bieden bij alledaagse computerproblemen zoals het verwijderen van virussen instellen van emailaccounts of toegang geven tot bedrijfsapplicaties en printers of u nu een eenmanszaak heeft of met 50 FTE op kantoor zit Suncomputers heeft een oplossing voor iedere situatie.

Serverbeheer

Suncomputers kan het beheer van uw server(s) volledig op zich nemen zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Ook voor serverbeheer is bij ons geen servicecontract vereist.

Wij beschouwen serverbeheer uit onder andere:

Onderdeel Betreft Locatie
Updates voor de server Updates voor de server Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze fysiek op locatie plaats of via remote toegang
Controle toestand server Nakijken logbestanden van de server en de monitoring tools. Indien actie vereist dit direct doorvoeren of inplannen Bij voorkeur via remote toegang
Request voor change Een wijziging in het systeem is aangevraagd door opdrachtgever. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze fysiek op locatie plaats of via remote toegang

Remote Monitoring

Wanneer een servicecontract wordt afgenomen installeren wij monitoring software. Deze software zorgt ervoor dat wij ten alle tijden pro-actief kunnen zien of er iets mis gaat op de server, op deze manier kunnen wij pro-actief problemen verhelpen of het u melden wanneer bijvoorbeeld de schijven of het werkgeheugen volloopt.

Backups

Suncomputers levert verschillende manieren voor het maken van backups van uw bedrijfskritische informatie. Daarnaast levert Suncomputers ook noodstroomvoorzieningen zodat de server niet uit zal vallen bij een eventuele stroomstoring.

Lees meer

Netwerkbeheer

Suncomputers werkt samen met een aantal electriciens en internetproviders hierdoor kunnen wij voor u een uitstekend bedrijfsnetwerk aanleggen. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten:

  • Leveren installeren en configureren modem
  • Leveren van ADSL/VDSL/BVDSL/Coax en of glasvezelverbindingen
  • Aanbrengen van wandgoten t.b.v. electriciteit en ethernetpoorten
  • Leggen van ethernetkabels

Partnerbedrijven

Wij voeren onze werkzaamheden o.a. uit in Almere Amsterdam Lelystad Bussum Naarden Huizen Muiden

suncomp-wpSysteem & Netwerkbeheer